Štampa
Kategorija: Vesti
Pogodaka: 4885

Vladimir Marjanović tvrdi da je Zoranovo hapšenje samo farsa, i odmah optužio pokojnu snaju Jelenu da je imala ljubavnika! – Pravi ubica je Jelenin ljubavnik, tajkun 

Ćutao sam sve ovo vreme jer sam se bojao da će mi neko ubiti decu! Od prvog dana svi znamo ime ubice, ali smo mislili da policija pošteno radi svoj posao. Kad ono, da bi prikrili tragove i sačuvali tajkuna koji drži pola Beograda, oni hapse mog Zorana! Jelenu je ubio Radovanov, njen ljubavnik, jer je htela da ga ostavi – ogorčen je stariji Marjanović i dodaje:
– Ko zna šta će biti s nama i šta nam se piše, jer smo nemoćni. Svi su jači od nas. Samo molim Boga da mi neko ne ubije sina u zatvoru, pa da kažu: “Ubio se sam, nije mogao da izdrži” – jadao se Jelenin svekar.
Marjanović je juče napustio rijaliti Zadruga, u koji je ušao da bi, kako je rekao, ispričao istinu o sebi i ubistvu svoje supruge. Rijaliti je napustio, kako je juče navedeno, jer mu je Socijalna služba dala rok od osam dana da ne bi ostao bez starateljstva nad ćerkom Janom (6).
Tabloidi su mesecima opsedali kuću Marjanovića, a istraga ubistva dugo je na naslovnim stranama.
Jelena je ubijena 2. aprila 2016. godine na nasipu u Borči. Nakon toga su počele da se pojavljuju razne verzije ovog zločina, a članovi porodice su išli i na poligrafsko ispitivanje koje su, kako je tada rečeno, prošli.