Бахати "ђес ба" СНС функционер и директор Дома здравља у општини Палилула Александар Стојановић, заправо и није члан Лекарске коморе Србије што доводи у сумњу и да ли поседује диплому завршеног медицинског факултета! Овај податак је открила лидер покрета Живим за Србију др Јована Стојковић и за то изнела документацију.

– Напредњачка скандалчина. Наводни доктор Александар Стојановић, који позива на санкције и одузимање лиценце свим лекарима који износе свој став о вакцинацији, НИЈЕ ЧЛАН ЛЕКАРСКЕ КОМОРЕ СРБИЈЕ, што значи да НЕМА ЛИЦЕНЦУ и пацијента не би смео да види ни на слици – навела је др Стојковић.

Др Јована Стојковић је најавила и да ће се по смени режима Александра Вучића поништити споразум који је Ана Брнабић пре неколико дана потписала са Клаусом Швабом.

– И нови Закон о социјалној карти у Србији, занимљиво, ступа на снагу 1. марта, истог дана када и поменути Швабов Центар почиње са радом.
И као што је Србија имала најстроже мере у Европи на пролеће 2020. године, чије понављање је народ спречио протестом 7. јула, и као што смо први на свету имали ,,шведски сто“ експерименталних вакцина тако и сада власт по налогу глобалиста хоће да будемо заморчићи Светског економског форума.

Стога и не чуди што Брнабић, иначе глобалистички играч наметнут Александру Вучићу за премијера, ћути о правој природи споразума, и што ова вест није главна на насловним странама иако смо „први у региону“. Потребно је да сви будемо свесни опасности која нам прети од овакве дигитализације и злоупотребе вештачке интелигенција, која нас води у дехуманизацију – упозорила је др Јована Стојковић.