Štajerske novice / Tragovi-sledi.com

Naša Miss Universe Slovenije 2015, Konjičanka Ana Haložan ne bo nastopila na finalnem izboru, ki do 20 decembra v Las Vegasu. Zamudila je namreč preveč snemanj, ki so del šova.

Spomnimo, Konjičanka Ana je v začetku meseca decembra odpotovala v Las Vegas na svetovni izbor Miss Universe. Ani se je takoj po prihodu v hotel, tik pred prvimi snemanji, zgodila neljuba nezgoda v kopalnici, kjer ji je zaradi utrujenosti od ‘jet lega’ in 23 urnega potovanja, spodrsnilo in je z glavo udarila ob tla. Ano so takoj odpeljali v bolnišnico na preglede, CT glave in mnenje nevrologa, ki je predlagal opazovanje čez noč.
Naša Miss Universe naj bi se ostalim tekmovalkam pridružila že naslednji dan, a očitno poškodbe še niso bile dovolj sanirane. Ana je bila v bolnišnici zadržana nato še štiri dni in tako je zamudila večino uradnih snemanj in fotografiranja za izbor. Organizatorji so se odločili, da predstavnica Slovenije ne bo nastopila na svetovnem izboru, ki ga sicer vsako leto spremlja kar milijarda ljudi.
Konjičanka Ana se je na izbor pripravljala več mesecev. Vsak dan je trenirala z osebnim trenerjem, večkrat tedensko utrjevala svoje telo s Fascia Blasterjem, ki ji ga je podarila Guru Fasciontologije Ashley Black, ki skrbi tudi za postavo supermodela Naomi Campbell, pazila je na uravnoteženo prehrano in poskrbela za splošno psihofizično pripravljenost. Ana se zdaj, kljub nezgodi počuti dobro.