Пише: Радован Б. Милић
       Познавајући мишљење осталих култура о њима самима, кроз периоде у којима никако нису могли прикрити своје право лице којим су друге народе „просветљивали“ камом, ножем и маљем у Хрватима је створило комплекс људске безвредности, љубоморе и завидности према онима који су од њих сасвим супротни, другачији – нормални.

Write comment (0 Comments)

Пише: Радован Б. Милић
      Забрињавајућа појава у којој и отац и син, Славко и Иво Голдштајн системом топло хладно покушавају ублажити усташке злочине и умањити број јасеновачких страдалника, тако што отац „пали ватру“ и усијану жеравицу препушта сину, да се он као млађи разрачуна са бројкама настрадлих, несвакидашњи је случај када се ради о припадницима јеврејског народа.

Write comment (0 Comments)

Voljela bih da negdje postoji knjižica, pedesetak stranica, mali smo narod, u kojoj bi pisalo tko su hrvati. Za sve one koji žive u ovoj zemlji a ništa ne znaju o hrvatima.

Write comment (0 Comments)

Извод из необјављене књиге: Ко сте ви Хрвати? - Трактат о културоциду и геноциду Хрвата и хрватских усташа над српским културним наслеђем и Србима

Write comment (0 Comments)

Радован Б. Милић

Разлог настанка овог текста лежи у чињеници упорног избегавања да се комшијама Албанцима из Албаније каже јавно оно што они већ знају а такође и Шиптарима, при том не искључујући ни Србе са Космета.

Write comment (1 Comment)