Једна од најбитнијих установа СРПСKОГА НАРОДА данас је доживела један од највећих пораза у својој историји.
Данас, баш када би требало да прослављамо ослобођење САНУ од издајника и антисрпских елемената можемо само са жаљењем да констатујемо да је већини академика битнији џеп од патриотизма и националног поноса.

Write comment (0 Comments)

Припадници Министарства унутрашњих послова запленили су аутомобил "ламборгини", после снимка на ком Урош Панић, син Петра Панића, кума председника Србије Александра Вучића бахатом и дивљом вожњом улицама Београда у "ламборгинију", изазива полицајце да га зауставе.

Write comment (0 Comments)

Levo: Saborac, brat iz Zrenjanina, i ja (Veliki petak 9. april 1999. pred odlazak na Kotu 601)

Pitanja postavlja borac Radovan B. Milić, pripadnik 125 MtB, BG2, Vojske Jugoslavije, jedinice odlikovane Ordenom narodnog heroja, koja je dejstvovala na Koti 601, upućena su predsedniku  Saveza Srba Slovenije Vladimiru Kokanoviću, sinu penzionisanog generala Miluna Kokanovića, a koja će po svoj prilici ostati bez odgovora.

Write comment (0 Comments)

У емисији о Косову и Метохији на ХРТ, политички консултант Александар Мусић говорио је о тзв. француско-немачком плану и о постепеној предаји Косова и Метохије од доласка Александра Вучића на власт

Write comment (0 Comments)

Студенти више факултета вечерас су са протеста у центру Београда најавили да ће се због фрацуско-немачког плана за Косово окупити на блокадама државних институција, које су за петак, 24. март најавиле парламентарне странке окупљене као „Државотворна опозиција“.

Write comment (0 Comments)