Керуша Дена постала је најпознатији пас на планети када је након операције „Олуја“ прешла 500 километара да би пронашла своје власнике у избегличком кампу. Керуша је лутала кроз непознате градове, а препреку су јој правиле и реке.

Write comment (0 Comments)

Шумадијски овчар – змај, силван, вучјак, како га још називају… сматра се једном од најстаријих раса у региону која можда потиче од античке персијске расе и временом је служио као пастирски пас, лични чувар, чувар имања, ловац и ратни пас.

Write comment (0 Comments)

Pričal Tomica Popović:»Kot verniki smo delali tudi na svoje stroške«

Peranu Boškoviću, parohu oziroma nekdanjemu pravoslavnemu duhovniku na Slovenskem, tožilstvo očita kazniva dejanja poneverbe in neupravičene uporabe tujega premoženja ter zlorabe položaja ali zaupanja pri gospodarski dejavnosti.

Write comment (0 Comments)

Blizu 100 hiljada pasa lutalica ubijeno je u Bosni i Hercegovini od 1992. godine. Iako naša država ima jedan od najnaprednijih i strožih zakona o zaštiti životinja u Evropi, uopće se ne provodi, navodi se u priči koju je uradila slovenačka televizija. Ističu da, iako su milioni eura uloženi u skloništa za životinje, uvjeti u njima su užasni.

Write comment (0 Comments)

ИЗ МОСКВЕ СТИГЛИ ПРВИ ДЕЛОВИ МОЗАИКА ЗА КУПОЛУ ГЛАВНОГ ХРАМА СРПСКЕ ПРАВОСЛАВНЕ ЦРКВЕ
ИСПОРУКА првих делова мозаика за куполу Храма Светог Саве у Београду потврда је „српско-руског пријатељства и заједништва“, оценили су данас на свечаности на Врачару митрополит Српске православне цркве (СПЦ) Амфилохије и министар спољних послова Србије Ивица Дачић. Митрополит је захвалио свима који прилажу за

Write comment (0 Comments)