Наша боксерка (девојачко Стојановић) 7. априла у Бечу боксује за WBC интернационални појас. За титулу се бори са Евом Ворабергер, коју је 2015. победила, освојивши три титуле у истом мечу.

Write comment (0 Comments)

Draženko Tintor, u motociklizmu na kružnim stazama, tragično je izgubio život na Otvorenom prvenstvu koje se održava u Zalužanima kod Banjaluke, prenose mediji iz Bosne i Hercegovine.
Tintor je poginuo u drugoj trci, nakon pobede u prvoj.

Write comment (0 Comments)

(Damjan Šel drugi sa leve strane. Tadija Kačar - desno)

Damjan Šel, nekadašnji bokserski reprezentativac Slovenije, Konjičan, zadnjih godina trener, sudija i predsednik Boks Kluba Slovenske Konjice je zajedno sa Nanijom Matjašičem najzaslužniji što je ovaj viteški, ali pre svega plemeniti sport zablistao u malom ali najlepšem i najuređenijem evropskom mestu. Diplomirao je na fakultetu za sport u Novom Sadu (Srbija) u klasi profesora Tadije Kačara legende evropskog, ali pre svega jugoslovenskog i srpskog boksa. Rezultat toga je današnja odlična saradnja BK. Slovenske Konjice i srpskog boksa.        

Write comment (0 Comments)

Zbog papirnog broja jako lošeg kvaliteta naša šampionka je ostala bez zlata. Komisija je odbila našu žalbu – navodi se u saopštenju Saveza. Zbog neverovatno bizarne situacije i papirnog broja koji se otkačio Ivana Španović je ostala bez medalje na Svetskom prvenstvu u Londonu.

Write comment (0 Comments)