На данашњој конференцији за штампу групе грађана “Прави пут” и удружења грађана “Павле Бакић” дошло је до немилих сцена и инцидента који је могао имати теже последице.

Марина Благојевић, Др Радосав Швабић и Драган Тодоровић нападнути су док су одржавали конференцију за штампу испред плаца председника општине у насељу Врлетна долина.

Јавности је скренута пажња да је председник општине Бојан Радовић одрадио нови пут и улично осветљење до свог плаца на којем планира да гради “ранч”.

И поред тога што  у граду има много других места која су приоритет, председнику општине је највећи приоритет ипак био пут и осветљење до његовог плаца.

У току одржавања конференције аутомобил који је ишао великом брзином и који је свирао улетео је малте не међу учеснике, а затим је извесни Миодраг Радовић, са надимком “Бакинац”, који је највероватније у сродству се председниом општине напао вербално присутне опозиционаре и претио им да ће се са њима обрачунати физички уколико се поново појаве.

Марину Благојевић је назвао “страним шпијуном”, док је Драгану Тодоровићу и Др Радосаву Швабићу узвикивао да треба да их је срамота.

Овакви напади на градску опозицију су све учесталији од стране актуелног режима на челу са председником општине Бојаном Радовићем, који очигледно мисли да ће нападима и насиљем успети да ућутка све оне који критикују његову катастрофалну власт.

Против лица које је упутило отворене претње да ће се физички обрачунавати са опозицијом током сутрашњег дана биће поднесена кривична пријава.




Ар Инфо