- Због Александра Вучића цео дан је била паралисана српска држава, јер њоме руководе неспособњаковићи, криминалци и полтрони, који су ту где јесу не због својих способности, већ због послушности њему, за Србин.инфо у ексклузивној изјави је рекао председник Народног слободарског покрета, др Мирослав Паровић, коментаришући данашња дешавања на северу Косова, у Бањској.

А онда је први човек слободара још и додао:

– Наиме, све док се није вратио из Њујорка, Александар Вулин, Ана Брнабић и Братислав Гашић нису знали како да се понашају око убиства албанског полицајца и Срба са севера Косова, јер су били и у страху да је све то договорио лично Вучић током свог боравка у Њујорку. Зато ништа цео дан нису ни преузимали јер њих није брига за српске државне интересе већ само заштита својих личних привилегија, које су стекли послушношћу Вучићу.

А шта је у вези односа опозиције, у контексту како треба да се понаша у вези одбране српскога народа на КиМ-у рекао др Паровић, погледајте у видео прилогу, па о свему донесите свој ваљани суд. погледајте у видео прилогу, па о свему донесите свој ваљани суд.